Ingredienser

4,000 kg Okseculotte, afpudset

0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,080 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

4.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSMARINERET OKSECULOTTE

Opskriftnr: 75-0568

Fremstilling
Okseculotterne marineres med den afvejede m?ngde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og Dekora Marinat Kryddermarinade.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50-55 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Okseculotte 95%, marinade 5% (rapsolie, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), krydderiekstrakt).

Go to Top