Ingredienser
4,000 kg Okseculotte, afpudset
0,120 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,080 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
4.2 kg
Læg varer i kurv
MIDDELHAVSMARINERET OKSECULOTTE
Opskriftnr: 75-0568
Fremstilling
Okseculotterne marineres med den afvejede m?ngde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og Dekora Marinat Kryddermarinade.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50-55 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Okseculotte 95%, marinade 5% (rapsolie, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), krydderiekstrakt).