OKSECUVETTE SPR?NGT/R?GET
Opskriftnr: 54-0070
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Kasslat F flydende (I34270)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
Saltes i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.
T?rring
Efter endt saltning l?gges cuvetterne p? st?lnet og t?rres i r?govn ved 45?C i ca. 60 min.
Rygning
Ved 45?C i ca.60 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Tilberedning
Steges i ovn ved 175?C ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur p? ca. 58?C.
Lad stegen hvile i ca. 15 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelr?sti og mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Oksecuvette 92 g, vand 8 g, salt, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301) konserveringsmiddel (E250).