Ingredienser

2,000 kg Grisek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener

2,000 kg Vildt sauce (G83930) F?rdiglavet

0,500 kg Champignon i skiver, dr?net

0,300 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEK?D I VILDTSAUCE

Opskriftnr: 96-0107

Fremstilling
Bacon i tern svitses i en gryde sammen med grisek?d i tern eller strimler og champignon i skiver.

Retten steges til skinkek?det er gennemstegt.

Vildtsaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0045.

Det stegte grisek?d, bacon og champignon l?gges i bunden af en ovnfast emballage og vildtsaucen h?ldes over retten.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20-25 min. ved 160?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med brasede kartofler og gr?n salat.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsenheder, passende til 4 personer hver

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 46 g, vildtsauce 46 g (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)), champignon 12 g, bacon 7 g.

Go to Top