Ingredienser
2,000 kg Grisek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener
2,000 kg Vildt sauce (G83930) F?rdiglavet
0,500 kg Champignon i skiver, dr?net
0,300 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
4.8 kg
Læg varer i kurv
GRISEK?D I VILDTSAUCE
Opskriftnr: 96-0107
Fremstilling
Bacon i tern svitses i en gryde sammen med grisek?d i tern eller strimler og champignon i skiver.
Retten steges til skinkek?det er gennemstegt.
Vildtsaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0045.
Det stegte grisek?d, bacon og champignon l?gges i bunden af en ovnfast emballage og vildtsaucen h?ldes over retten.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20-25 min. ved 160?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med brasede kartofler og gr?n salat.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsenheder, passende til 4 personer hver
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 46 g, vildtsauce 46 g (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)), champignon 12 g, bacon 7 g.