Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)

0,200 kg Koldt vand

0,150 kg Kapers, sm

0,150 kg R?dl?g, hakkede

0,140 kg Burglet FB

0,100 kg Peberrod, h?vlet

0,030 kg Dekora®Shish Kebab Antisaft

2.77 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBRØD MED KAPERS OG PEBERROD

Opskriftnr: 77-0193

Fremstilling
Det hakkede oksekød blandes godt med Burglet FB og koldt vand.

Derefter tilsættes de hakkede rødløg, høvlet peberrod, kapers og den afvejede mængde Dekora Shish Kebab.

Farsen fyldes tilslut i ovnklar emballage.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med råstegte kartofler samt grøn salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 72%, vand, rødløg 5%, kapers 5%, peberrod 4%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, hvidløg, peber, spidskommen, løg, chili, persille), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top