Ingredienser

1,290 kg Fl?de 38%

1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,430 kg Koldt vand til sauce

0,350 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,290 kg Dekora?Paprika Sauce FB

0,100 kg Chorizop?lse i skiver

0,050 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,050 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

5.56 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SPANSK INSP. FARSBR?D M/ PAPRIKA SAUCE

Opskriftnr: 99-0016

Fremstilling
Fl?de, koldt vand til sauce (0,430 kg) og Dekora Paprika sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (1,000 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Dekora Paprikasnips tils?ttes og ?ltes med.

Farsen afvejes (ca. 690 g) og formes til farsbr?d.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Farsbr?dene pyntes af med chorizop?lse i skiver og kommes til slut i salgsemballagen sammen med paprikasaucen.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker med 400 g sauce og et farsbr?d i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med r?stegte kartofler og ?rstidens gr?nt

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
Farsbr?d 60% (grisek?d, oksek?d, vand, chorizo, HVEDEMEL, krydderier (paprika, l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), sauce 40% (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt).

Go to Top