Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

2,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

0,400 kg Mandelsplitter

0,100 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,030 kg Profrisk EU

10.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED PAPRIKA OG MANDLER

Opskriftnr: 27-0321

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud, tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU, Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy samt det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Det hakkede brystfl?sk og Mandelsplitter tils?ttes og der mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i Grisetarm kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Grisek?d 67%, grisek?dssnitter 14%, vand, MANDLER 4%, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301, E 331, E 300, E 316), konserveringsmidler (E 262, E 250), krydderiekstrakter. I naturtarm.

Go to Top