Ingredienser

4,000 kg Spareribs

0,400 kg Dekora?Marilet BBQ Ribs

0,400 kg Lagetilv?kst

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

S?D/R?GET BBQ MAR. SPARERIBS SALTET/FORKOGT

Opskriftnr: 52-0294

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
1,700 Kogesalt (DK99015)

Fremstilling
Spareribsene saltes i en saltlage ca. 15?Be i ca. 30 min.

Koges derefter ved 80?C i ca. 20 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Lad dem dryppe af.

Spareribsene marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet BBQ Ribs.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20-25 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartoffelsalat og blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisespareribs 93 g, marinade 9 g (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, r?get koriander, paprika, l?g, spidskommen, hvidl?g), sukker, salt, karamelsukker, krydderiekstrakter), vand 8 g, salt 1,3 g.

Go to Top