Ingredienser
4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)
3,000 kg Snitter u/sv
2,500 kg Isvand
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt
10.33 kg
Læg varer i kurv
MILD BÃRNEKÃDPÃLSE
Opskriftnr: 23-0047
Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles på køl.
Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC7 tilsættes sammen med ca. 3/4 af isvandet og alt saltet.
Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, Pålægspølse Aufschnitt og det resterende isvand.
Der lynes til en god emulsion og den ønskede grovhed er opnået.
Sluttemperatur ca. 12-14°C.
Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekød 54%, vand, svinekødssnitter, salt, krydderier (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fennikel), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).