Ingredienser

7,000 kg Varm suppe

5,750 kg Griselever, afpudset

3,600 kg Sp?k, kogt

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

0,650 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONLEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0111

Fremstilling
Sp?kket sk?res i mindre stykker og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.

Herefter hakkes leveren igennem 3 mm hulskiven.

Bacon hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det kogte sp?k kommes i lynhakkeren og lynes fint ud.

Derefter tils?ttes hakket bacon, Luxus Leverpostejblanding og den varme suppe.

Der k?res til en god emulsion er opn?et.

Til sidst tils?ttes hakket lever.

Fyldes derefter i forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (ca. 50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes som p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 34%, suppe (afkog fra fedt), sp?k, HVEDEMEL, bacon 4%, salt, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top