Ingredienser
7,000 kg Varm suppe
5,750 kg Griselever, afpudset
3,600 kg Sp?k, kogt
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
0,650 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
19 kg
Læg varer i kurv
BACONLEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0111
Fremstilling
Sp?kket sk?res i mindre stykker og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.
Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.
Herefter hakkes leveren igennem 3 mm hulskiven.
Bacon hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Det kogte sp?k kommes i lynhakkeren og lynes fint ud.
Derefter tils?ttes hakket bacon, Luxus Leverpostejblanding og den varme suppe.
Der k?res til en god emulsion er opn?et.
Til sidst tils?ttes hakket lever.
Fyldes derefter i forme.
Skal varmebehandles f?r salg.
Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (ca. 50-60 min.).
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan anvendes som p?l?g, s?vel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 34%, suppe (afkog fra fedt), sp?k, HVEDEMEL, bacon 4%, salt, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.