Ingredienser

0,500 kg Fl?de 38%

0,300 kg Koldt vand

0,200 kg Digestive Kiks

0,150 kg Dessert kirseb?r + saft

0,100 kg Dessertpulver Cheesecake (DK98670)

0,080 kg Sm

0,050 kg Finhakkede mandler

0,010 kg Husblas

0,010 kg Kanel, Pulver

0,010 kg Kardemommefr?, Pulver

0,010 kg Nelliker, Pulver

1.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHAI KRYDRET OSTELAGKAGE MED KIRSEB?R

Opskriftnr: 106-0030

Fremstilling
Sm?rret smeltes og de knuste digestive kiks vendes i sammen med de hakkede mandler.

Krydderierne blandes og 3/4 del kommes i massen inden den trykkes ud i bunden af en springform ?22 cm.

Fl?de, vand og Ostelagkagepulver blandes i en r?resk?l og piskes luftigt ca. 5 min.

Fordeles p? kiksebunden.

Husblas udbl?des i koldt vand og smeltes i kirseb?rsaften fra kirseb?rsaucen og tils?ttes den resterende m?ngde krydderi.

De afdryppede kirseb?r fordeles p? fromagen.

Den let afk?lede frugtsaft h?ldes forsigtigt henover.

Serveringsforslag
Serveres som dessert evt. med blandet frisk frugt.

OBS
Ostelagkagen er frysestabil uden pynt.

Tages ud fra frost og opt?es i k?lerum.

Afpyntes f?r salg.

Ingredienser:
FL?DE, vand, DIGESTIVEKIKS, dessert kirseb?r, sukker, QUARKPULVER, gelatine (okse og grise), modificeret majsstivelse, SM?R, MANDLER, surhedregulerendemiddel (E 330), glucosesirup, aroma, kardemomme, nelliker, kanel.

Go to Top