Ingredienser

1,000 kg Kalvespidsbryst

0,150 kg Lagetilv?kst

0,030 kg Dekora?Julieschka (I51490)

1.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT KALVEBRYST MED URTER

Opskriftnr: 54-0079

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning fyldes k?det i en vakuumpose sammen med Dekora Julieschka og posen vakuumlukkes.

Tilberedning
Koges i vakuumposen ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Forslag til emballage:
Pakkes til salg i passende stykke med stegesky i en stegepose sammen med fintsnittede gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kalvespidsbryst 94 g, vand 12 g, t?rrede urter 3 g (l?g, karotter, tomater, paprika), salt, dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top