Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

1,300 kg Fiskeboller

1,300 kg Muslinger, frost

1,000 kg Aspargessnitter i lage, dr?net

1,000 kg Paprika i strimler, syltede

14.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MUSLINGESUPPE MED ASPARGES

Opskriftnr: 95-0088

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor? Asparges cremesuppe bringes i kog.Aspargessnitter og paprika i strimler tils?ttes.Suppen varmes godt igennem.Lige inden gryden tages af varmen tils?ttes fiskeboller og muslinger.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tip
En del af vandet kan evt. udskiftes med vandet fra aspargessnitterne. Husk at tilrette deklarationen.

Tilberedning hos forbruger
Opvarmes i gryde eller mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med lun baguette eller suppehorn.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Vand 72 g, MUSLINGER 9 g, FISKEBOLLER 9 g, asparges 7 g, syltede paprika, palmeolie, stivelse, maltodextrin, rismel, salt, modificeret stivelse, g?rekstrakt, aroma (indeholder LAKTOSE), LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), aspargspulver, emulgator, krydderier, surhedsregulerendemiddel (E 330).

Go to Top