Ingredienser

3,500 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

2,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Ramsl?g, Sk?ret

0,030 kg Profrisk EU

10.03 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRILLP?LSE MED RAMSL?G

Opskriftnr: 020-270258

Fremstilling
Grise-, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Profrisk EU og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Ramsl?g tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?dssnitter 32%, grisek?d 27%, vand, oksek?d 11%, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, krydderier (ramsl?g, peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), salt, VALLEPULVER, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 316, E 331, E 300), konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm. R?get og kogt.


Dessinnr

I33880: Frankfurterblanding FB nr. 563 Dessinnr. 112007

DK40011: Nitritsalt Dessinnr. 112661

I41360: Profrisk EU Dessinnr. 112377

E2820: Ramsl?g, sk?ret Dessinnr. 112400

Go to Top