Ingredienser

2,000 kg Skinkeschnitzler, stegt, tilsat tendin

1,500 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)

0,500 kg Ost, revet

0,500 kg Porrer, i ringe

0,130 kg Chorizop?lse i skiver

0,050 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

4.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TOMAT PESTO GRATINERET SCHNITZEL PÅ BUND AF RUSTIKKE GRØNTSAGER (TD)

Opskriftnr: 73-1013

Fremstilling
De rustikke grøntsager blandes med porrerne og lægges i bunden af en ovnfast emballage.

De stegte skinkeschnitzler lægges på grøntsagerne.

Revet ost og den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto blandes og fyldes ovenpå schnitzlerne sammen med en skive chorizopølse på hver.

Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten før tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med frisk pasta til.

Ingredienser:
Stegte skinkeschnitzler 42% (skinkeschnitzler, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), grøntsager 32% (rødbeder, gulerødder, SELLERI, broccolistok, porrer), porrer 11%, OST 11%, chorizo 3%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter).

Go to Top