Ingredienser

4,000 kg Andebryst m/skind

0,400 kg Dekora®Marilet California

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORANGE/PEBERMARINERET ANDEBRYST

Opskriftnr: 83-0202

Fremstilling
Skindet på andebrystet krydssnittes, hvorefter andebrysterne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Lad stegen hvile 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til gryde- og grillstegning.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med rødkålsalat, hasselbackkartoffel og rødvinssauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter).

Go to Top