Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet

0,400 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,300 kg Bacon i skiver

0,200 kg Koldt vand til opbl?dning

0,050 kg Dekora?Porrer Hvidl

4.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSENNEP MAR. NAKKEFILET MED PORRE HVIDL?G OG BACON

Opskriftnr: 71-0596

Fremstilling
1 del Dekora Porre Hvidl?g (50 g) opbl?des i 4 dele (0,200 Kg) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Nakkefileten deles i passende stykker som fl?kkes ud til et fladt stykke.

Det opbl?dte Dekora Porre hvidl?g blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Blandingen fordeles p? stykkerne af nakkefilet, som derefter rulles.

Bacon l?gges p? toppen, og de sm? stege sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 45 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med hasseln?ddegratin og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 81%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), bacon 6%, porre 3%, hvidl?g 2%.

Go to Top