Ingredienser

9,320 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

0,500 kg R?dvin, ?kologisk

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Dextrose

0,030 kg Peber, Hvid, Hel

0,010 kg FixSTART Starterkultur (M8900)

0,010 kg Hvidl?g, Granuleret. (E0800)

10.22 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LUFTT?RRET ITALIENSK INSP. PANCETTA

Opskriftnr: 59-0034

Fremstilling
Alle ingredienser blandes godt sammen.

Det tilsk?rne brystfl?sk saltes i vakuumposer.

1 stk. i hver sammen med de ?vrige ingredienser.

Vakuumposerne med indhold l?gges i rum ved ca. 10?C i 14-16 dage, hvor de vendes og masseres 2 gange om ugen (M? ikke blive m?lkehvid i lagen).

K?det tages ud af poserne og skylles med koldt vand, hvorefter baconen stroppes op (2 steder).

Rygning
H?nges til t?rring i t?rt rum med tr?k i 2-4 uger (Skal v?re godt t?rt).

Vakuumpakkes og l?gges i k?lerum 1-6 mdr.

Pakkes ud og h?nges til t?rring 1 d?gn.

Ryges ved 16-18?C til den ?nskede farve og smag er opn?et.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 20% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Brystfl?sk 114 g, r?dvin, salt, krydderier (peber, hvidl?g), LAKTOSE, starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top