Ingredienser
1,000 kg Koldt vand
0,600 kg Mornay sauce
0,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)
0,300 kg Lasagneplader
0,200 kg Hackso (I53000)
0,200 kg Ost, revet
2.8 kg
Læg varer i kurv
LASAGNE
Opskriftnr: 97-0001
Fremstilling
Vandet bringes i kog. Det hakkede oksek?d tils?ttes.
Lad det st? og sm?simre i ca. 10 min.
Hackso tils?ttes under omr?ring. Lad det hele st? og sm?koge et par min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
D?k bunden i formen med lidt mornay sauce.
L?g et lag lasagneplader derefter et lag k?dsauce og dern?st mornay saucen.
Forts?t med at l?gge i lag og slut med mornay saucen.
Drys overfladen med revet ost.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 35-40 min.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med salat og flutes.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
K?dsauce 67% (vand, oksek?d, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter), MORNAY SAUCE, PASTA 12%, OST.