Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,600 kg Mornay sauce

0,500 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,300 kg Lasagneplader

0,200 kg Hackso (I53000)

0,200 kg Ost, revet

2.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LASAGNE

Opskriftnr: 97-0001

Fremstilling
Vandet bringes i kog. Det hakkede oksek?d tils?ttes.

Lad det st? og sm?simre i ca. 10 min.

Hackso tils?ttes under omr?ring. Lad det hele st? og sm?koge et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

D?k bunden i formen med lidt mornay sauce.

L?g et lag lasagneplader derefter et lag k?dsauce og dern?st mornay saucen.

Forts?t med at l?gge i lag og slut med mornay saucen.

Drys overfladen med revet ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 35-40 min.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med salat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
K?dsauce 67% (vand, oksek?d, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter), MORNAY SAUCE, PASTA 12%, OST.

Go to Top