Ingredienser

3,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

0,700 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Koldt vand til opbl?dning

0,200 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,100 kg Dekora Italia

0,100 kg Dekora?Julieschka (I51490)

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSENNEP MARINERET GRISEBRYST STEG

Opskriftnr: 71-0634

Fremstilling
1 del (100 g) Dekora Julieschka opbl?des i 3 del (300 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Brystfl?sket tilsk?res og trimmes for bugstrimmel og bl?d sv?r.

Det resterende sv?r ridses.

Fl?sket sm?res indvendigt med ca. halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og den opbl?dte Dekora Julieschka fordeles udover.

Grisem?rbraderne afpudses og marineres i den resterende del Dekora Marilet Kryddersennep, hvorefter de rulles inden i fl?sket og stegene sn?rres.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler, kryddersm?r og tomat salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisebryst 70%, grisem?rbrad 16%, gr?ntsager 9% (l?g, tomat, karotter, paprika), marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter).

Go to Top