Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,120 kg Tirolese

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg R? Schinkat R

0,030 kg Dekora?Gyros

4.31 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GYROS KRYDRET SPEGET GRISEFILET

Opskriftnr: 59-0026

Fremstilling
Grisefileten gnides grundigt med krydderiblandingerne, R? Schinkat R og Nitritsaltet.

Modning/rygning
Grisefileten l?gges p? k?l i 5 dage, hvor man vender og gnider k?det hver 2. dag.

Filet og overskydende krydderi vakummeres og l?gges p? k?l i 7 dage, hvor man vender k?det hver 2. dag.

Grisefileten modner herefter 7 dage, afvaskes i koldt vand, hvorefter den koldryges indtil ?nsket smag og farve.

Kan evt. eftermodnes til ?nsket fasthed.

Serveringsforslag
K?det sk?res i tynde skiver p? p?l?gsmaskine og anvendes i burgerbolle eller som forret med honningmelon.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 133 g, salt, krydderier (peber, alleh?nde, persille, oregano, eneb?r, koriander, paprika, l?g, ingef?r, SELLERI, hvidl?g, kanel, basilikum, merian), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein,  smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 301), konserveringsmidler (E 252, E 250).


Go to Top