Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

5,000 kg Isvand

1,000 kg Jalapeno Griller FB

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JALAPENO GRILLER

Opskriftnr: 27-0265

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

8 kg af grisek?det  lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Jalapeno Griller FB tils?ttes.

Isvandet tils?ttes gradvist.

Derefter tils?ttes de sidste 2 kg hakket grisek?d, og der lynes/?ltes til en god emulsion og til den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80?C til en kernetempeatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt:
Grisek?d 68%, vand, salt, krydderier (jalapeno, ingef?r, l?g, r?gede koriander, hvidl?g), kartoffelfibre, modificeret majsstivelse (E 1422), dextrose, stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 300). I naturtarm.

Go to Top