Ingredienser
5,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben
5,000 kg Grisebov u/ben og sv
0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,010 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)
0,010 kg PEBER, SORT, GROV KNUST (E6320)
10.3 kg
Læg varer i kurv
SALCHICHON DE LAS MONTANAS
Opskriftnr: 13-0181
FremstillingBovk?d og brystfl?sk afpudses og skalfryses.Det skalfrosne k?d kommes op i lynhakkeren og lynes sammen med RFB Spansk Spegep?lse og Rowu Ferm Starterkultur ned til 4-5 mm.Alt salt og Peber, sort, grov knust tils?ttes, og der lynes ned til 3 mm. Sluttemperatur ca. 0? C.
Stopning
Farsen stoppes straks i Okse bundender i ca. 25 cm l?ngde.
Modning/rygning
P?lserne h?nges til modning ved 12-22? C i ca. 2 d?gn med h?j luftfugtighed 92% (RF).Ryges let inden de igen eftermodnes p? k?l. N?r der er opn?et et v?gttab p? ca. 30% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Grisek?d 135 g, salt 3,8 g, krydderier (paprika, peber, hvidl?g, chili), surhedsregulerende middel (E 575),dextrose, krydderiekstrakt, antioxidant (E 301). konserveringsmiddel (E 250), starterkultur.