Ingredienser

5,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

5,000 kg Grisebov u/ben og sv

0,180 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,010 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

0,010 kg PEBER, SORT, GROV KNUST (E6320)

10.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SALCHICHON DE LAS MONTANAS

Opskriftnr: 13-0181

Fremstilling
Bovk?d og brystfl?sk afpudses og skalfryses.Det skalfrosne k?d kommes op i lynhakkeren og lynes sammen med RFB Spansk Spegep?lse og Rowu Ferm Starterkultur ned til 4-5 mm.Alt salt og Peber, sort, grov knust tils?ttes, og der lynes ned til 3 mm. Sluttemperatur ca. 0? C.

Stopning
Farsen stoppes straks i Okse bundender i ca. 25 cm l?ngde.

Modning/rygning
P?lserne h?nges til modning ved 12-22? C i ca. 2 d?gn med h?j luftfugtighed 92% (RF).Ryges let inden de igen eftermodnes p? k?l. N?r der er opn?et et v?gttab p? ca. 30% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt:Grisek?d 135 g, salt 3,8 g, krydderier (paprika, peber, hvidl?g, chili), surhedsregulerende middel (E 575),dextrose, krydderiekstrakt, antioxidant (E 301). konserveringsmiddel (E 250), starterkultur.

Go to Top