Ingredienser

7,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k

6,000 kg Griselever, afpudset

3,000 kg Grisek?d (15-18% fedt)

2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB

1,000 kg Sp?k, kogt

19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ

Opskriftnr: 33-0113

Fremstilling
Sp?kket og det mellemfede grisek?d sk?res i sm? stykker og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 50-60 min.

Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.

Leveren og det kogte k?d og sp?k hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.

Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.

H?ldes i forme.

Skal varmebehandles f?r salg.

Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan anvendes som p?l?g, s?vel kold som varm.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 35%, suppe (afkog fra k?d og fedt), grisek?d 18%, sp?k, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top