Ingredienser
7,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k og k
6,000 kg Griselever, afpudset
3,000 kg Grisek?d (15-18% fedt)
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
1,000 kg Sp?k, kogt
19 kg
Læg varer i kurv
HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0113
Fremstilling
Sp?kket og det mellemfede grisek?d sk?res i sm? stykker og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 50-60 min.
Leveren rensk?res og udvandes i koldt vand.
Leveren og det kogte k?d og sp?k hakkes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.
Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.
H?ldes i forme.
Skal varmebehandles f?r salg.
Bagning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C (50-60 min.).
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan anvendes som p?l?g, s?vel kold som varm.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Griselever 35%, suppe (afkog fra k?d og fedt), grisek?d 18%, sp?k, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein.