Ingredienser
8,000 kg Kalvek?d (16-18% fedt)
4,500 kg Varm suppe (afkog fra kalvek?det)
0,480 kg Kryddersylte FB
0,150 kg Dekora?Julieschka (I51490)
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
13.21 kg
Læg varer i kurv
KALVESYLTE
Opskriftnr: 34-0038
Fremstilling
Kalvek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges k?det ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).
Suppen sies, afvejes og bringes i kog.
Kryddersylte FB og Dekora Julieschka tils?ttes under kraftig omr?ring.
Det kogte k?d og suppen blandes.
H?ldes i forme.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Kalvek?d 61%, suppe (afkog fra k?det), gelatine (grise), salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), gr?ntsager (karotter, tomater, paprika), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).