Ingredienser

8,000 kg Kalvek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Varm suppe (afkog fra kalvek?det)

0,480 kg Kryddersylte FB

0,150 kg Dekora?Julieschka (I51490)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

13.21 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVESYLTE

Opskriftnr: 34-0038

Fremstilling
Kalvek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.

Efter endt saltning koges k?det ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

K?det sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).

Suppen sies, afvejes og bringes i kog.

Kryddersylte FB og Dekora Julieschka tils?ttes under kraftig omr?ring.

Det kogte k?d og suppen blandes.

H?ldes i forme.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Kalvek?d 61%, suppe (afkog fra k?det), gelatine (grise), salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), gr?ntsager (karotter, tomater, paprika), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top