Ingredienser

4,000 kg Andebryst m/skind

0,400 kg Dekora®Marilet California

0,100 kg Hasseln?ddeflager

4.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORANGE/PEBER MAR. ANDEBRYST MED NØDDER

Opskriftnr: 83-0291

Fremstilling
Skindet på andebrysterne krydssnittes, hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.

Til sidst drysses hasselnøddeflagerne på toppen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med rødkålssalat, hasselbackkartofler og rødvinssauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 89%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), HASSELNØDDER 2%.

Go to Top