Ingredienser
4,000 kg Andebryst m/skind
0,400 kg Dekora®Marilet California
0,100 kg Hasseln?ddeflager
4.5 kg
Læg varer i kurv
ORANGE/PEBER MAR. ANDEBRYST MED NÃDDER
Opskriftnr: 83-0291
Fremstilling
Skindet på andebrysterne krydssnittes, hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.
Til sidst drysses hasselnøddeflagerne på toppen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 25-35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med rødkålssalat, hasselbackkartofler og rødvinssauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 89%, marinade 9% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), HASSELNÃDDER 2%.