Ingredienser

2,000 kg Champignon i skiver, Catering Engros 67806

1,200 kg Grisem?rbradsteaks

0,400 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,240 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,080 kg Bacon i skiver

3.92 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MØRBRAD PÅ BUND AF PESTO MAR. CHAMPIGNON

Opskriftnr: 73-1089

Fremstilling
Champignon og porrer i ringe blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Mørbrad steaksene lægges ovenpå blandingen og til sidst pyntes bakkerne af med bacon i skiver.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres med råstegte kartofler og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Champignon 51%, mørbradsteaks 31%, porre 10%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), bacon 2%.

Go to Top