Ingredienser
2,000 kg Champignon i skiver, Catering Engros 67806
1,200 kg Grisem?rbradsteaks
0,400 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,240 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
0,080 kg Bacon i skiver
3.92 kg
Læg varer i kurv
MÃRBRAD PÃ BUND AF PESTO MAR. CHAMPIGNON
Opskriftnr: 73-1089
Fremstilling
Champignon og porrer i ringe blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
Mørbrad steaksene lægges ovenpå blandingen og til sidst pyntes bakkerne af med bacon i skiver.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. eller til kødet er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres med råstegte kartofler og mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Champignon 51%, mørbradsteaks 31%, porre 10%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), bacon 2%.