Ingredienser

2,000 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)

2,000 kg Skinkeinderlår i tynde skiver

1,000 kg Porrer, i ringe

0,430 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,300 kg Bacon i skiver

0,300 kg Cocktailp?lser

6.03 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKERULLER MED TOMAT PESTO PÅ GRØNTSAGSBUND

Opskriftnr: 73-1017

Fremstilling
De rustikke grøntsager og porrerne lægges i bunden af en ovnfast emballage.

300 g Dekora Marilet Rød Pesto fordeles udover grøntsagerne.

De tynde skiver skinkeinderlår smøres med den resterende mængde Dekora Marilet Rød Pesto.

Der lægges en cocktailpølse på hver skive, og rulles sammen.

Bacon i skiver vikles om hver rulle, hvorefter de placeres på de rustikke grøntsager.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartoffelmos til.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeinderlår 33%, grøntsager 33%, porrer 17%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), cocktailpølser 5%, bacon 5%.

Go to Top