Ingredienser
0,630 kg Kold mælk
0,500 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)
1.13 kg
Læg varer i kurv
CHOKOLADEMOUSSE
Opskriftnr: 106-0029
Fremstilling
Mælk og Dessertpulver Chokolademousse kommes i en røreskål og piskes luftigt ca 5 min.
Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.
Serveringsforslag
Serveres som dessert, pyntet med flødeskum og chokoladespåner.
Tip
Erstat op til 1/4 del af mælken med f.eks. likør, koncentreret appelsinjuice eller Baileys for at give moussen et twist.
OBS
Moussen er frysestabil uden pynt.
Tages ud fra frost og optøes i kølerum.
Afpyntes før salg.
Ingredienser:
MÃLK, chokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), vegetabilsk fedt (palme), glukosesirup, SKUMMETMÃLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÃLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt.