Ingredienser

0,630 kg Kold mælk

0,500 kg Dessertpulver Chokolademousse Dark (DK98660)

1.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHOKOLADEMOUSSE

Opskriftnr: 106-0029

Fremstilling
Mælk og Dessertpulver Chokolademousse kommes i en røreskål og piskes luftigt ca 5 min.

Kommes i sprøjtepose og portioneres i bægre.

Serveringsforslag
Serveres som dessert, pyntet med flødeskum og chokoladespåner.

Tip
Erstat op til 1/4 del af mælken med f.eks. likør, koncentreret appelsinjuice eller Baileys for at give moussen et twist.

OBS
Moussen er frysestabil uden pynt.

Tages ud fra frost og optøes i kølerum.

Afpyntes før salg.

Ingredienser:
MÆLK, chokoladepulver (sukker, kakao, naturlig aroma), vegetabilsk fedt (palme), glukosesirup, SKUMMETMÆLKSPULVER, emulgator (e 472a), MÆLKEPROTEIN, stabilisator (E 340), salt.

Go to Top