Ingredienser

10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,000 kg Isvand

1,000 kg S?nderjydsk Kryddermedister FB

0,050 kg Ramsl?g, Sk?ret

15.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERMEDISTER MED RAMSL?G

Opskriftnr: 26-0130

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det kommes i lynhakkeren og 1 pose S?nderjysk Kryddermedister FB tils?ttes, samt cirka halvdelen af isvandet. der lynes til en god bindefars er opn?et.

Det resterende k?d, Ramsl?g 2-4 mm og det resterende isvand tils?ttes og det hele lynes/mixes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Tilberedning
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Kan ligeledes pandesteges.

Serveringsforslag
Kan serveres med brunede kartofler og r?dk?lssalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (ramsl?g, l?g, peber, alleh?nde), dextrose, krydderiekstrakt.

Go to Top