Ingredienser
10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg S?nderjydsk Kryddermedister FB
0,050 kg Ramsl?g, Sk?ret
15.05 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERMEDISTER MED RAMSL?G
Opskriftnr: 26-0130
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
K?det kommes i lynhakkeren og 1 pose S?nderjysk Kryddermedister FB tils?ttes, samt cirka halvdelen af isvandet. der lynes til en god bindefars er opn?et.
Det resterende k?d, Ramsl?g 2-4 mm og det resterende isvand tils?ttes og det hele lynes/mixes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.
Sluttemperatur 12-14?C.
Tilberedning
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Kan ligeledes pandesteges.
Serveringsforslag
Kan serveres med brunede kartofler og r?dk?lssalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, vand, HVEDEMEL, salt, krydderier (ramsl?g, l?g, peber, alleh?nde), dextrose, krydderiekstrakt.