Ingredienser

1,000 kg Kyllingefilet

0,200 kg Serranoskinke

0,120 kg Koldt vand til opbl?dning

0,100 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,030 kg Dekora?Julieschka (I51490)

1.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGE COCOTTE MED SENNEPSMARINERET FYLD

Opskriftnr: 83-1035

Fremstilling
Dekora Julieschka opbl?des i 4 dele (120 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Den opbl?dte Julieschka blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Kyllingefileterne halveres og fyldes med den marinerede Julieschka.

Fileterne foldes og seranoskinken kommes omkring inden de l?gges i sm? aluforme.

Tilberedning
Steges i ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelsalat og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingefilet 69%, serranoskinke 14%, gr?ntsager 10% (l?g, karotter, tomater, paprika), marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP (vand, sennep, eddike, salt sukker), salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter).

Go to Top