Ingredienser

15,000 kg Hel pattegris

3,500 kg Grisefilet

2,780 kg Lagetilv?kst

0,500 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,250 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

0,200 kg Dekora?Gyros

22.23 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDBENET PATTEGRIS

Opskriftnr: 52-0380

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)

Fremstilling
Pattegrisen udbenes helt p?n?r t?er og hoved.

K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Pattegrisen ridses.

Fileten og pattegrisens indvendige krydres med Dekora Gyros.

Fileten bindes op mod ryggen af pattegrisen.Kryddermarinat og Dekora Grillkrydderi blandes til pensling under stegning.

Tilberedning
Grilles til en kernetemperatur p? 75?C, hvor den med j?vne mellemrum pensles med krydderolie.

Serveringsforslag
Kan evt. serveres med bagt kartoffelmos og pastasalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Pattegris 67%, grisefilet 16%, vand 11%, rapsolie, salt, krydderi (paprika, koriander, peber, l?g, ingef?r, muskat, hvidl?g, persille, oregano, SELLERI), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top