Ingredienser
3,200 kg Grisem?rbrad, afpudset
1,400 kg Champignon i skiver, Catering Engros 67806
1,400 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811
0,800 kg R?d Pestosauce
0,400 kg Fl?deost, naturel
0,300 kg Tomater, solt?rrede
0,120 kg Bacon i skiver
7.62 kg
Læg varer i kurv
GRISEM?RBRAD P? BUND AF CHAMPIGNON MED PESTO SAUCE
Opskriftnr: 73-1097
Fremstilling
Champignon i skiver og porre i ringe blandes og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Grisem?rbraderne deles i 200 g stykker og der laves en lomme i hver.
Fl?deosten fordeles i m?rbraderne evt. med spr?jtepose med takket tyl og der pyntes af med bacon i skiver og solt?rrede tomater.
Til slut l?gges 2 stk. fyldte m?rbrad og 1 ps. R?d Pestosauce i hver bakke.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.
Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ovnstegte kartofler samt ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 42%, champignon 18%, porre 18%, pestosauce 10% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), FL?DEOST 5%, solt?rrede tomater 4%, bacon 2%.