Ingredienser

3,200 kg Grisem?rbrad, afpudset

1,400 kg Champignon i skiver, Catering Engros 67806

1,400 kg Porrer i skiver, Catering Engros 67811

0,800 kg R?d Pestosauce

0,400 kg Fl?deost, naturel

0,300 kg Tomater, solt?rrede

0,120 kg Bacon i skiver

7.62 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEM?RBRAD P? BUND AF CHAMPIGNON MED PESTO SAUCE

Opskriftnr: 73-1097

Fremstilling
Champignon i skiver og porre i ringe blandes og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Grisem?rbraderne deles i 200 g stykker og der laves en lomme i hver.

Fl?deosten fordeles i m?rbraderne evt. med spr?jtepose med takket tyl og der pyntes af med bacon i skiver og solt?rrede tomater.

Til slut l?gges 2 stk. fyldte m?rbrad og 1 ps. R?d Pestosauce i hver bakke.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold og fl?de over retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ovnstegte kartofler samt ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 42%, champignon 18%, porre 18%, pestosauce 10% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330) krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), FL?DEOST 5%, solt?rrede tomater 4%, bacon 2%.

Go to Top