Ingredienser
2,000 kg Fl?de 38%
1,000 kg Koldt vand
0,210 kg Dekora®Hvid Sauce FB
0,200 kg Gorgonzola
3.41 kg
Læg varer i kurv
GORGONZOLASAUCE
Opskriftnr: 95-0057
Fremstilling
Koldt vand, fløde, gorgonzola og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er jævn.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til diverse kød og fiskeretter.
Tip
Kan evt. tilsættes hakkede valnødder.
Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
FLÃDE, vand, GORGONZOLA 7%, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).