Ingredienser

2,000 kg Fl?de 38%

1,000 kg Koldt vand

0,210 kg Dekora®Hvid Sauce FB

0,200 kg Gorgonzola

3.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GORGONZOLASAUCE

Opskriftnr: 95-0057

Fremstilling
Koldt vand, fløde, gorgonzola og Dekora Hvid Sauce FB blandes og koges igennem til sovsen er jævn.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til diverse kød og fiskeretter.

Tip
Kan evt. tilsættes hakkede valnødder.

Ingredienser:
Er beregnet på et svind på 10% af det færdige produkt.
FLØDE, vand, GORGONZOLA 7%, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top