Ingredienser
2,100 kg Fl?de 38%
1,000 kg Koldt vand
0,210 kg Dekora®Hvid Sauce FB
0,200 kg Gorgonzola
3.51 kg
Læg varer i kurv
GORGONZOLASAUCE
Opskriftnr: 104-0025
Fremstilling
Fløde, koldt vand til sauce og Dekora Hvid Sauce FB baldes og koges op.
Gorgonzolaen tilsættes under omrøring.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes i en gryde eller i mikroovn 750W i ca. 2-3 min.
Serveringsforslag
Serveres til alle former for færdige måltidsløsninger hvor man ønsker sauce.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
FLÃDE, vand, GORGONZOLA 6%, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).