Ingredienser

2,100 kg Fl?de 38%

1,000 kg Koldt vand

0,210 kg Dekora®Hvid Sauce FB

0,200 kg Gorgonzola

3.51 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GORGONZOLASAUCE

Opskriftnr: 104-0025

Fremstilling
Fløde, koldt vand til sauce og Dekora Hvid Sauce FB baldes og koges op.

Gorgonzolaen tilsættes under omrøring.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en gryde eller i mikroovn 750W i ca. 2-3 min.

Serveringsforslag
Serveres til alle former for færdige måltidsløsninger hvor man ønsker sauce.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
FLØDE, vand, GORGONZOLA 6%, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top