Ingredienser
1,000 kg Skinkeculotte
0,150 kg Lagetilv?kst
0,020 kg Rødvin/Persilleglasering
1.17 kg
Læg varer i kurv
RÃDVIN/PERSILLEGLASERET KRYDDERSPRÃNGT SKINKECULOTTE
Opskriftnr: 52-0304
Sprøjtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,600 Kg Salfos F Rødvin (I98420)
Fremstilling
Kødet sprøjtes med en tilvækst på 15%.
Ligger derefter i sprøjtelagen ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning drysses overfladen med Rødvin/persilleglasering.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 160°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. før udskæring.
Bør gennemsteges da den er stiksaltet.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med kogte kartofler, sauce af stegesky og blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Skinkeculotte 86%, vand 11%, salt, krydderier (hvidløg, paprika, chili, peber, ingefær, persille), dextrose, stabilisator (E 451), sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein, rødvinspulver (indeholder SULFIT), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter, antioxidant (E 301).