Ingredienser

0,900 kg Brie, hel

0,260 kg Gorgonzola, mild

0,120 kg Madeira, portvin

0,080 kg Hasseln?ddeflager

0,060 kg Dekora?Svampe Traneb

1.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GORGONZOLAFYLDT BRIE MED PORTVINSMAR. SVAMPE TRANEB?R

Opskriftnr: 106-0015

Fremstilling
Den afvejede m?ngde Dekora Svampe Traneb?r opbl?des i den afvejede m?ngde Madeira.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til portvinen er optaget.

Gorgonzolaen r?res sammen med det portvinsopbl?dte Dekora Svampe Traneb?r.

Brien halveres vandret, hvorefter den presses let.

Gorgonzolaen med det portvinsopbl?dte Dekora Svampe Traneb?r fordeles p? den ene halvdel og den anden l?gges p?.

Den resterende sm?reost sm?res p? kanten af den sammenlagte brie hvorefter kanten vendes i hasseln?ddeflager.

Tip
Kanten kan i stedet ogs? dyppes i Dyppefix og derefter vendes i hasseln?ddeflager.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kiks eller baguette.

Ingredienser:
BRIE 63%, GORGONZOLA 18%, portvin 8%, HASSELN?DDER 6%, t?rrede traneb?r 3%, t?rrede svampe 2% (champignon, Karl Johan, kantareller).

Go to Top