Ingredienser

4,000 kg Grisebagskank u/sv

0,600 kg Lagetilv?kst

4.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT VIKINGEK?LLE MED ?L OG VILDT KRYDRING

Opskriftnr: 52-0356

Spr?jtelage/kummelage
8,000 Kg###Koldt vand4,000 -###?l,Fuller's London Pride, Premium Ale0,500 -###Kogesalt (DK99015)0,600 -###Nitritsalt (DK40011)0,800 -###Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Bagskanken afpudses for l?st k?d og der laves et h?ndtag.Spr?jtes med en tilv?kst p? 15% og saltes i samme lage natten over for gennemsaltning.Efter endt saltning dryses vikingek?llerne med den afvejede m?ngde Dekora Vildtkrydderi.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 120?C i ca. 1? time.Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.Grisebagskank 86%, vand 7%, ?l 4% (indeholder MALT), salt, krydderier (eneb?r, rosmarin, timian, laurb?rblade, paprika), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top