Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,500 kg Lagetilv?kst

0,300 kg Dekora?Madrid

11.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JAMAICA SPR?NGT GRISEFILET - R?GET/KOGT I GRIDMASTER

Opskriftnr: 52-0332

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
Grisefileten spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning rulles fileten i den afvejede m?ngde Dekora Madrid.

Stopning
Gridmaster formen fores med collagenfolie og den krydrede filet placeres heri.

Der l?gges et dertil h?rende skillerum ovenp? den f?rste filet og yderligere en filet i formen med den krydrede side fra hinanden.

Collagenfolien lukkes omkring fileterne og formen lukkes.

T?rring
Ved 55?C i ca. 60 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 45 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
P?lsen anvendes som p?l?g og som fyld til hjemmelavede burgerboller og pizza.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 15% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 100 g, vand 13 g, krydderier 2 g (l?g, hvidl?g, paprika, peber, porrer, karotter), salt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodetrin, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 316), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top