Ingredienser

7,600 kg Grisek?d (8-10% fedt)

7,600 kg Snitter u/sv

4,800 kg Isvand

2,000 kg Champignon i skiver, dr?net

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,200 kg Nitritsalt (DK40018)

0,160 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

22.62 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHAMPIGNONPØLSE

Opskriftnr: 23-0003

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7 tilsættes sammen med 4/5 af isvandet og alt saltet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkedes snitter og derefter det resterende isvand.

Sluttemperatur 12-14°C.

De skiveskårne champignoner æltes godt sammen med farsen.

Stopning
Farsen stoppes i Dantarm Top, rød, kal. 60/40 (T65017).

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekød 46%, svinekødssnitter 27%, vand, champignon 10%, salt, dextrose, (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top