Ingredienser
7,600 kg Grisek?d (8-10% fedt)
7,600 kg Snitter u/sv
4,800 kg Isvand
2,000 kg Champignon i skiver, dr?net
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,200 kg Nitritsalt (DK40018)
0,160 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt
22.62 kg
Læg varer i kurv
CHAMPIGNONPÃLSE
Opskriftnr: 23-0003
Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.
Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7 tilsættes sammen med 4/5 af isvandet og alt saltet.
Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkedes snitter og derefter det resterende isvand.
Sluttemperatur 12-14°C.
De skiveskårne champignoner æltes godt sammen med farsen.
Stopning
Farsen stoppes i Dantarm Top, rød, kal. 60/40 (T65017).
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekød 46%, svinekødssnitter 27%, vand, champignon 10%, salt, dextrose, (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).