Ingredienser

2,000 kg Oksek?d i tern eller strimler, u/fedt og sener

2,000 kg Vildt sauce (G83930) F?rdiglavet

0,500 kg Champignon i skiver, dr?net

0,500 kg Perlel

5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEK?D I VILDTSAUCE

Opskriftnr: 97-0093

Fremstilling
Oksek?d i tern eller strimler svitses i en gryde sammen med champignon og perlel?g.

Det steges til oksek?det er gennemstegt.

Vildtsaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0044.

Det stegte oksek?d, perlel?g og champignon l?gges i bunden af en ovnfast emballage og vildtsaucen h?ldes over retten.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20-25 min. ved 160?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med hasselbagte kartofler og waldorfsalat.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsenheder, passende til 4 personer hver.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Oksek?d 44 g, vildtsauce 44% (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)), perlel?g 11 g, champignon 11 g.

Go to Top