Ingredienser

4,000 kg Oksetykstegsfilet

0,400 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

0,400 kg Sm

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRASILIANSK R?DVINSMARINERET OKSEROAST MED SM?R

Opskriftnr: 75-0585

Fremstilling
Tykstegsfileten afpudses og deles i passende st?rrelse stege.

Herefter sk?res der 3-4 huller ned i stegen p? tv?rs af fibrene.

Stegene marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ og til sidst fyldes der skiver af sm?r ned i hullerne p? stegene.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur p? 58?C (rosa).

Lad stegen hvile 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og grillede gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r?produkt.
Oksetyksteg 83%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt), SM?R 8%.

Go to Top