Ingredienser
1,250 kg Baguette Rustique 250 g/stk.
0,500 kg Mozzarella i skiver
0,320 kg Chorizop?lse i skiver
0,250 kg Pinjekerner
0,250 kg Tomater, solt?rrede, strimler
0,130 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl
2.7 kg
Læg varer i kurv
BAGUETTE MED CHORIZO OG PINJEKERNER
Opskriftnr: 105-0041
Fremstilling
Br?dene fl?kkes og pensles med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g.
Skiver af chorizo l?gges p? br?det, herp? placeres skiver af mozzarella, sot?rrede tomater og til sidst pinjekerner.
Hver halve baguette deles yderligere en gang p? midten til kvarte.
Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 8-10 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r eller som snack.
Ingredienser:
BAGUETTE 46%, MOZZARELLA 19%, chorizo 12%, solt?rrede tomater 9%, PINJEKERNER 9%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter.