Ingredienser

1,250 kg Baguette Rustique 250 g/stk.

0,500 kg Mozzarella i skiver

0,320 kg Chorizop?lse i skiver

0,250 kg Pinjekerner

0,250 kg Tomater, solt?rrede, strimler

0,130 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl

2.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BAGUETTE MED CHORIZO OG PINJEKERNER

Opskriftnr: 105-0041

Fremstilling
Br?dene fl?kkes og pensles med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g.

Skiver af chorizo l?gges p? br?det, herp? placeres skiver af mozzarella, sot?rrede tomater og til sidst pinjekerner.

Hver halve baguette deles yderligere en gang p? midten til kvarte.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 8-10 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r eller som snack.

Ingredienser:
BAGUETTE 46%, MOZZARELLA 19%, chorizo 12%, solt?rrede tomater 9%, PINJEKERNER 9%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter.

Go to Top