Ingredienser

5,000 kg Grisebov u/ben og sv

3,750 kg Isvand

2,500 kg Snitter u/sv

0,200 kg Superbinder R

0,130 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r

11.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WIENERP?LSER

Opskriftnr: 27-0361

Fremstilling
Grisebov og snittes hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskive.

Indstil lynhakkeren til 3000 knivomdrejninger og h?je sk?lomdrejninger.

Der k?res en bindefars af 1 Kg grisebov alle t?rstoffer og 1/3 del isvand.

Resten af isvandet tils?ttes gradvist. N?r en blank og fin bindefars er opn?et, stoppes lynhakkeren og l?get skrabes rent.

Det resterende k?d og snittes tils?ttes.

Lynhakkeren indstilles til 1500 knivomdrejninger og h?je sk?lomdrejninger og der k?res til en god emulgering er opn?et.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarm 22/24 (DK99033) og afdrejes i passende l?ngde.

H?nges p? r?gstokke med en fingers bredde i mellem.

Behandling
P?lserne ryges og koges i Kerres p? program 1.

K?ling
Afk?les i k?lerum min. 1 time.

Emballage
De f?rdige wienerp?lser afvejes i 400 - 450 g portioner og gaspakkes i 160x300 mm vacuumposer.

PLU nr
4071

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt. 
Grisek?d 57%, vand, grisek?dssnitter, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (chili, muskat, koriander), dextrose, smagsforst?rker (E 621), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top