Ingredienser
4,000 kg Kyllingelår m/overlår
0,400 kg Dekora®Marilet California
0,400 kg Fl?deost, naturel
4.8 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGELÃ R MED ORANGE/PEBER MAR. FLÃDEOST
Opskriftnr: 83-0393
Fremstilling
Flødeost og halvdelen af marinaden blandes.
Overlåret udbenes og fyldes med flødeosten.
De fyldte kyllingelår snøres, hvorefter de marineres i den resterende marinade.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte rodfrugter.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
KyllingelÃ¥r 84%, FLÃDEOST 8%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter).