Ingredienser

1,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

1,800 kg Koldt vand

1,600 kg Kalvek?d (8-10% fedt)

1,600 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,010 kg Peber, sort, pulver

7.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DBOLLER

Opskriftnr: 99-0005

Fremstilling
K?det blandes og hakkes 2 gange igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med koldt vand, peber, og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Farsen portioneres ud i boller i ?nskede st?rrelser.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les i koldt vand fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan f.eks. anvendes til boller i karry eller i suppe.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 26%, oksek?d 23%, kalvek?d 23%, vand, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Go to Top