Ingredienser

1,000 kg Griseslag, afpudset, tilsk?ret

0,080 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Dekora?Kr?uter

0,020 kg Rullep?lseblanding FB

1.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RULLEP?LSE - KRYDDERURTER

Opskriftnr: 52-0062

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
Slaget l?gges i lage ca. 2 d?gn for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses slaget med Rullep?lseblanding FB og Dekora Kr?uter.

Stopning
Slaget rulles sammen, vendes i Dekora Kr?uter, stoppes i en kogepose og anbringes i en rullep?lseform.

Kogning
Koges ved 80?C i ca. 3-3? timer til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Serveres til diverse br?dtyper, som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 90%, vand, krydderier (paprika, karotter, peber, l?g, koriander, muskat, rosmarin, persille, dild, SENNEP), salt, gelatine, dextrose, LAKTOSE, stabilisatorer (E 450, E 451), smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301, E 300, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top