Ingredienser

3,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

0,700 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Dekora Marilet Athen

0,200 kg Koldt vand til opbl?dning

0,050 kg Dekora?Porrer Hvidl

4.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GR?SK MAR. GRISEBRYST STEG

Opskriftnr: 71-0633

Fremstilling
1 del (50 g) Dekora Porre Hvidl?g opbl?des i 4 del (200 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Brystfl?sket tilsk?res og trimmes for bugstrimmel og bl?d sv?r.

Det resterende sv?r ridses.

Fl?sket sm?res indvendigt med ca. halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Marilet Athen og den opbl?dte Dekora Porrer Hvidl?g fordeles udover.

Grisem?rbraderne afpudses og marineres i den resterende del Dekora Marilet Athen, hvorefter de rulles inden i fl?sket og stegene sn?rres.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og gr?sk salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.*
Grisebryst 72%, grisem?rbrad 17%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (toast l?g, dild, persille, hvidl?g, merian), salt, krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein), porrer 4%, hvidl?g 2%.

Go to Top