Ingredienser

1,000 kg Skinkeklump u/fedt og sener

0,150 kg Lagetilv?kst

0,100 kg Hasseln?ddeflager

1.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HONNING/ORANGE KRYDDERSPR?NGT SKINKEKLUMP MED N?DDER

Opskriftnr: 52-0280

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
  0,600 kg Salfos F Honning (I08250)
  0,480 kg Akaciehonning
  1,000 kg Appelsinjuice
  0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
  0,500 kg Kogesalt (DK99015)

Fremstilling
Griseklumperne spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter saltning vendes fedtkanten i den afvejede m?ngde hasseln?ddeflager.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges, da den er stiksaltet.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeklump 80%, vand, HASSELN?DDER, salt, appelsinjuice, honning, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top