Ingredienser
1,000 kg Skinkeklump u/fedt og sener
0,150 kg Lagetilv?kst
0,100 kg Hasseln?ddeflager
1.25 kg
Læg varer i kurv
HONNING/ORANGE KRYDDERSPR?NGT SKINKEKLUMP MED N?DDER
Opskriftnr: 52-0280
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,600 kg Salfos F Honning (I08250)
0,480 kg Akaciehonning
1,000 kg Appelsinjuice
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
Fremstilling
Griseklumperne spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.
L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter saltning vendes fedtkanten i den afvejede m?ngde hasseln?ddeflager.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Stegen b?r gennemsteges, da den er stiksaltet.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeklump 80%, vand, HASSELN?DDER, salt, appelsinjuice, honning, stabilisator (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 316), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).