Ingredienser

2,000 kg Kyllingebryst u/skind og ben

0,600 kg Fl?deost, naturel

0,300 kg Bacon i skiver

0,080 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

2.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLINGEBRYST HVIDL?G ROSMARIN CREME OG BACON

Opskriftnr: 85-0140

Fremstilling
Fl?deost og Dekora Hvidl?g/rosmarin r?res sammen.

Der sk?res en lomme ned i hvert kyllingebryst og ostecremen fyldes ned i, med en spr?jtepose.

Til sidst vikles bacon omkring hvert bryst.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk spinatpasta og tomatsauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingebryst 67%, FL?DEOST 20%, bacon 10%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie.

Go to Top