Ingredienser
2,000 kg Kyllingebryst u/skind og ben
0,600 kg Fl?deost, naturel
0,300 kg Bacon i skiver
0,080 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
2.98 kg
Læg varer i kurv
KYLLINGEBRYST HVIDL?G ROSMARIN CREME OG BACON
Opskriftnr: 85-0140
Fremstilling
Fl?deost og Dekora Hvidl?g/rosmarin r?res sammen.
Der sk?res en lomme ned i hvert kyllingebryst og ostecremen fyldes ned i, med en spr?jtepose.
Til sidst vikles bacon omkring hvert bryst.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk spinatpasta og tomatsauce.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kyllingebryst 67%, FL?DEOST 20%, bacon 10%, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, rapsolie.