Ingredienser

0,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Isvand

0,500 kg Oksek?d (10-12% fedt)

0,200 kg Bacon i skiver

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,150 kg Koldt vand til opbl?dning

0,050 kg Dekora?Svampe Traneb

2.08 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSRULLER M/ SVAMPE TRANEB?R OG VILDT SAUCE

Opskriftnr: 99-0019

Fremstilling
1 del (0,050 Kg) Dekora Svampe Traneb?r opbl?des i 3 dele (0,150 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Det hakkede grise- og oksek?d blandes med isvand (0,500 g), og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Den opbl?dte Dekora Svampe Traneb?r tils?ttes og ?ltes med.

Farsen afvejes (ca. 75 g), formes til ruller og omvikles med bacon.

Steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 13 salgsbakker med 2 stk. farsruller og 200 g vildt sauce (Opskrift 95-0044) i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
Farsrulle 55% (grisek?d, oksek?d, vand, bacon, traneb?r, svampe, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike), vildt sauce 45% (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)).

Go to Top